Podcasten: ‘het nieuwe radio luisteren’: door Peter Rijsenbrij

Podcasten: ‘het nieuwe radio luisteren’: door Peter Rijsenbrij

Na mijn radio carrière wil ik een stem geven aan verhalen, advies en nieuws voor bedrijven en ondernemers in het bijzonder.

Podcasting kan juist in een tijd waarin het moeilijk is om elkaar fysiek te ontmoeten een mooi middel zijn om een ​​betrokken publiek op te bouwen, diepe relaties te onderhouden en bedrijfsresultaten te stimuleren. Ik overdrijf niet dat podcasting veel bedrijven heeft veranderd. En daar wil ik graag aan meehelpen. Het radiomaken is immers mijn passie en dat doe ik al vanaf de begin jaren ’80 voor o.a. de NCRV, Radio 10 (Gold) en voor Omroep Flevoland. Verder presenteerde ik A-Zaken LIVE.

Er is zoveel veranderd sinds die vroege dagen van podcasting. Tegenwoordig bloeit de podcast-industrie met ongekende groeipercentages. Dankzij technologische innovaties is het vrij eenvoudig om een podcast​​show op te nemen, te bewerken, te hosten en te publiceren. En merkfans verlangen steeds meer naar de intimiteit die de audio-ervaring van een podcast biedt.

Daarom adviseer ik om podcasts te integreren in de communicatielijn. Maar er is meer dat we kunnen doen door middel van podcasts om de belangen en behoeften van onze gemeenschap te dienen. En we willen altijd uitdagend werken, zodat we allemaal samen kunnen leren, zowel van de inhoud als van de producties.

Dus, welkom bij House of Podcast! Ik nodig je uit om onze nieuwe shows te beluisteren. Je zult een hoop leren over belangrijke ondernemersonderwerpen die mij ook verrijken. Als je het leuk vindt wat je hoort, overweeg dan ook om je bedrijfsstrategie met podcasts in te richten. Het nieuwe radio luisteren is begonnen!
Ik hoor graag van je of ik iets kan betekenen in het maken van podcasts.

Groet, Peter